Bucataria Alinei

…sa imbinam utilul cu placutul…

Prajitura TOSCA

Lasă un comentariu

Blat: 8 albusuri.200 g zahar,50 g nuca cocos,100g mac,4 linguri faina,1 praf de copt

Batem albusurile cu zaharul spuma(ca pentru bezea),adaugam nuca de cocos,macul si faina amestecata cu praful de copt.Coacem blatul 25-30 minute.

Crema: 8 galbenusuri,8linguri de zahar,300 ml lapte,1 plic budinca de vanilie,250 g unt sau margarina.

Intr-o craticioara amestecam galbenusurile cu zaharul,adaugam laptele si praful de budinca,punem totul bain marie,pana se ingroasa crema,lasam sa se raceasca si o amestecam cu untul frecat spuma,

Glazura: 250 g ciocolata neagra,200 ml smantana,100 g unt, facem o glazura pe care o lasam la racit.

Asamblarea: peste blat punem crema in strat uniform,apoi biscuitii (simpli,cei populari),iar peste biscuit glazura calduta,lasam la rece cateva ore! Un deliciu garantat!

P1010565P1010769

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s