Bucataria Alinei

…sa imbinam utilul cu placutul…

Prajitura cehoslovaca

Lasă un comentariu

Ingrediente blat:
-5 oua
-200 g zahar pudra
-10 linguri apa
-100 g nuca pisata
-1 praf copt
-200 g faina
Se separa galbenusurile de albusuri,albusurile se bat spuma tare cu zaharul iar galbenusurile se amesteca cu apa,praful de copt,nuca pisata,faina.Se adauga galbenusurile peste albusuri si se amesteca in continuare.Tapetam o tava cu hartie de copt si dam blatul la cuptor 30 minute la foc mediu in cuptorul preincalzit.

Ingrediente crema:
-200 g zahar
-4 linguri faina
-300 g lapte
-1 esenta vanilie
-250 g margarina
-100 g nuca cocos
Intr-o cratita se amesteca zaharul cu faina apoi se toarna laptele,se amesteca si se da la foc mic pana se ingroasa.Dupa ce se raceste se freaca margarina intr-un castron apoi se adauga din crema racita putin cate putin pana o incorporam pe toata dupa care punem vanilia si 50g nuca de cocos,amestecam si GATA! Pe deasupra blatului punem crema,apoi pudram cu nuca de cocos!
P1010126

P1010040

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s