Bucataria Alinei

…sa imbinam utilul cu placutul…

Ficatei de pui cu rosii si busuioc

Scrie un comentariu

O mancarica usoara si foarte simpla…puteti folosi si pipote cu inimi daca nu va plac ficatei,este la fel de buna!

Ingrediente:

  • 500g ficatei
  • 1 cutie de rosii taiate in suc
  • busuioc proaspat
  • sare,piper
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel

In primul rand spalam ficatei,punem putin ulei de masline la incins si cand uleiul s-a incins punem ficatei,ii lasam acoperiti cu un capac sa se rumeneasca foarte putin,sa scada zeama lor.Dupa ce s-au rumenit putin punem rosiile taiate,usturoiul taiat si lasam la fiert 10-15 minute,in functie de cat de gros vrem sa fie sosul.La sfarsit punem busuiocul tocat marunt (cateva fire,daca nu, e bun si cel uscat) sare,piper,mai lasam cateva minute si stingem focul.Presaram patrunjel tocat deasupra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s