Bucataria Alinei

…sa imbinam utilul cu placutul…

Cornulete cu umplutura de pizza

Lasă un comentariu

Este o reteta foarte simpla,compozitia pentru aluat o folosesc si pentru alte umpluturi de cornuri cu gem,rahat,ciocolata,branza etc,merge pentru orice umplutura doriti.

Ingrediente:

  • 500g faina
  • 1 cubulet drojdie
  • 1 cescuta cu ulei
  • 4 linguri de zahar
  • putina sare
  • 1 cana apa calda
  • 2linguri de margarina
  • 1 ou

Pentru compozitie:

  • sunca presata,kaizer,carne de pui sau de care preferati taiata bucatele mici
  • cascaval ras
  • 1 ou
  • ciuperci taiate
  • sos de rosii picant sau ketchup
  • masline taiate
  • mai puteti adauga orice va place

Se cerne faina,se pune intr-un castron,se face o gropita in mijlocul fainii si se pun ingredientele de mai sus,se framanta un aluat potrivit de tare,in functie de densitatea aluatului se mai pune apa calda sau faina.Se lasa la crescut 30 minute la loc cald.

Intindem aluatul pe suprafata de lucru,taiem triunghiuri din aluat,iar pe fiecare triunghi punem o lingura din compozitia de pizza,rulam si asa procedam cu fiecare,punem intr-o tava tapetat cu unt si faina si bagam la cuptor la foc potrivit pentru 30 minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s